Espai

La Capella de Sant Roc és l’espai públic dedicat a l’art contemporani de la ciutat de Valls, província de Tarragona (Catalunya).

Situada al centre de Valls, es tracta d’una capella dessacralitzada, ubicada a la planta baixa de l’antic hospital de Sant Roc, edifici del segle XVI que actualment acull la seu de l’Institut d’Estudis Vallencs.

La Capella inicià la seva trajectòria el 1985, sota la direcció de Pere Isern i Anton Guri, i des de llavors manté una reconeguda activitat de suport a la creació, la producció i la difusió de les arts visuals contemporànies, especialment emergents.

La gestió de l’espai és responsabilitat del Museu de Valls, i el seu director, Jordi París, és qui encarrega els continguts de curadoria a un comissari independent. Els últims comissaris de la Capella de Sant Roc han estat Cèlia del Diego (temporades 2006/07 i 2007/08) i Albert Martínez López-Amor (temporades 2008/09 i 2009/10). Des de març del 2011, hi té lloc el cicle Catedrals a la capella, comissariat per Joana Hurtado Matheu.

Consultar situació i horaris d’obertura

Plànol de la Capella de Sant Roc: