Mireia C. Saladrigues

Els significats de l’art
Del 17 de juliol al 4 d’octubre de 2009

Mireia C. Saladrigues, fascinada i alhora incòmoda amb la multiplicitat de sentits de la paraula “art”, explora d’on provenen tants significats de l’art. És una recerca que fa a partir de títols de llibres.
Els llibres exposats són només les primeres passes del projecte. A la web de l’artista qualsevol persona pot aportar les seves troballes. Es tracta de bastir de mica en mica una biblioteca virtual amb la participació activa del públic. De moment, Mireia C. Saladrigues ja ha comptat amb la col·laboració de l’escriptora vallenca Margarida Aritzeta, amb qui manté una conversa enregistrada en vídeo sobre l’origen, les accepcions i els usos del mot “art”.

Catàleg PDF

Informació de l’artista: www.mireiasaladrigues.com

Aquesta entrada es va publicar en 2008-2009, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.