Lluís Sabadell Artiga

El paisatge no existeix

El paisatge no existeix és el taxatiu posicionament que ve a resoldre la pregunta que ha planat damunt les cinc darreres mostres: què és el paisatge?

Davant la impossibilitat (i inutilitat) de fixar la noció de paisatge en una imatge concreta, Lluís Sabadell assaja una aproximació conceptual i abstracta: dins la sala fosca ens espera la paraula ‘paisatge’, que només es fa visible amb el moviment del públic, literalment. El seu parpalleig inconstant sembla la única formalització possible de la idea de paisatge. Fent-li costat, l’escrit complet del Manifest contra el paisatge, redactat pel mateix artista, reafirma que només la dialèctica pot afrontar la construcció paisatgística en un context sotmès a múltiples signes.

Aquesta entrada es va publicar en 2009-2010, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.