La Capella a Minneapolis

Ens traslladem 7.230 quilòmetres! A partir del 21 d’octubre, la nostra carpeta de catàlegs de la temporada 2008-09 formarà part de l’exposició de publicacions artístiques que organitza el Midway Contemporary Art de Minneapolis (Minnesota, Estats Units). Aquesta mostra està comissariada pel col·lectiu Latitudes i a més dels nostres catàlegs inclou publicacions d’Antoni Muntadas, Patrícia Dauder, Ignasi Aballí, Bestué-Vives, Francesc Ruiz, Mireia Sallarès, Carles Congost, Ester Partegàs, Jordi Mitjà & Joan Morey, Ferran elOtro, Oriol Vilanova i molts d’altres.

Anirem informant sobre aquesta exposició del Midway al blog.

I mentrestant, a Valls, seguim preparant la següent exposició, de Lluís Sabadell Artiga, que inaugurarem a finals d’octubre.

Aquesta entrada es va publicar en 2009-2010. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.