Jordi Boldú

25.011 ànimes?

Del 15 de febrer al 13 d’abril del 2008

25.011 ànimes?
vol ser la primera col·lecció pública d’aniversaris de la gent de Valls, amb la intenció de recopilar, inventariar i publicar les celebracions natalícies que es succeeixen a la localitat durant els 365 dies de l’any. La dimensió del cens de la ciutat, sumada a diversos condicionants administratius i logístics, féu aflorar la paradoxa que Derrida anomena “el mal d’arxiu”:  la tensió entre el desig de classificació obsessiva de la totalitat i la consciència d’impossibilitat d’un arxiu exhaustiu.

Aprofitant l’acció de recollida d’aniversaris vallencs, la mostra va fer pública la col·lecció personal de l’artista: les dates d’aniversari de tots els seus coneguts i saludats, que acumula amb l’objectiu de felicitar algú cada dia.

Aquesta entrada es va publicar en 2007-2008, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.