Ignacio Uriarte

Alfa & Omega

Del 25 d’abril a l’1 de juny del 2008

La Coral Terpsícore, de Valls, interpreta reiteradament per a tots nosaltres The Microsoft Sound, aquella breu melodia que sona quan arrenquem i apaguem el sistema operatiu de Windows. Un insòlit encàrrec de la mà d’Ignacio Uriarte, el treball del qual explora les petites filtracions artístiques que es colen en la vida laboral d’un “home sense atributs” qualsevol. La melodia representa un ridícul bri d’esbarjo durant el qual el treballador gaudeix d’un concert d’entre tres i quatre segons per part de músics de reconeixement internacional com ara (depenent de la versió del sistema operatiu del seu ordinador) el compositor de música electrònica Brian Eno.

Aquesta entrada es va publicar en 2007-2008, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.