Txema Salvans

Spanish hits
(16 d’abril-13 de juny del 2010).

Fa temps que Txema Salvans recorre amb la càmera la costa mediterrània rastrejant els ‘grans èxits’ de la cultura espanyola contemporània: el sol-i-platja, la construcció, l’especulació urbanística, el consum, les estètiques del lleure.
Les fotografies d’Spanish hits conformen una mena de mirall al nostre comportament col·lectiu, recordant-nos que de les nostres decisions i actes en surt la configuració del nostre paisatge.
Dominant l’exposició hi ha la imatge del toro d’Orborne transformat en cabra: una fantàstica troballa visual que mostra com fins i tot les imatges més potents i assentades trontollen davant del geni espontani i anònim. Tota una lliçó de llibertat.

Informació de l’artista: www.txemasalvans.com

Aquesta entrada es va publicar en 2009-2010, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.