Lola Vendetta parla amb Déu / Full de Sala

Lola Vendetta parla amb Deu
Raquel Riba Rossy

Quan Lola Vendetta parla amb Déu aprofita per preguntar-li sobre situacions molt terrenals que ella considera injustes. S’interroga sobre tot allò que, com a dona jove i feminista, no pot entendre ni consentir. Aquest diàleg es converteix en una vinyeta gràfica sobre els desitjos i responsabilitats de les dones del segle XXI. Lola defensa els drets humans i dels animals, la lactància materna, el consum responsable, la llibertat sexual, l’autoestima apoderada, la desobediència civil i la convivència ètica. Ho fa amb humor i crispació, és simpàtica i sàdica.

A l’absis de la Capella de Sant Roc la crítica Lola Vendetta parla de nou amb Déu, sense intermediaris. A l’espai litúrgic d’una església, la paraula de les dones no és habitual. Històricament l’experiència en femení és escoltar i callar (…)

Per visualitzar el full de sala complet, feu click aquí

Aquesta entrada es va publicar en Blog. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.