Adicciones Porquesí

Del 27 de febrer al 12 d’abril de 2009

Adicciones Porquesí és un projecte de tramesa postal consistent en un full A4 plegat dos cops, ensobrat i enviat setmanalment a uns 150 destinataris. Cada setmana l’autor és diferent i per tant el contingut també ho és: hi caben la la crítica, la il·lustració, el conte, la mofa, l’obsessió, el buit, l’absurd, el malson, l’alegria…

A Sant Roc es presenta tota la sèrie d’Adicciones Porquesí, conformant un mosaic heterogeni a mig camí entre l’experimentació gràfica, l’art postal i la reivindicació d’una comunicació lliure i col·lectiva.

Catàleg PDF

Informació del projecte: www.adiccionesporquesi.net

Aquesta entrada es va publicar en 2008-2009, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.