Lilli Hartmann

A life expanded
Del 14 de desembre al 22 de febrer
Inauguració 14 de desembre a les 12h
Dins el cicle Pertorbacions a cura de Jordi Antas

A life expanded suposa una nou treball de Lilli Hartmann que, a partir de registres com el dibuix, la instal·lació, i l’objecte escultòric, expandeix una dinàmica d’exploració influenciada per l’ocultisme, lo profà, i la disfuncionalitat. Una lectura que, des de l’àmbit de l’art contemporani, proposa un recorregut centrat en les similituds i diferències del discurs místic. Una mirada, entre el transtorn i l’entusiasme que remet a la literatura fantàstica i a la narrativa tragicòmica en relació a dos jocs d’oposats: la fe abosulta destinada al cos místic -entés aquest com acte de purificació- i l’etapa fosca, aquell moment en que el místic arriba a tal poder que li permet explorar altres móns més tenebrosos.

descarregar desplegable-poster

Aquesta entrada es va publicar en 2013-2014, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.