Aníbal Parada

MMSSCURADE
Del 4 d’octubre al 8 de desembre
Inauguració 4 d’octubre a les 19h
Dins el cicle Pertorbacions a cura de Jordi Antas

MMSSCURADE (Mi Materia Se Sostiene Con Un Resistente Aire De Extrañeza) suposa una aproximació fenomenològica a la incesant recerca dels diferents canvis d’estat i transformacions en la qual Aníbal Parada (Buenos Aires, 1978) explora a través de la desastabilització, els diferents espais i llocs on intervé a partir de tres línies d’investigació específiques: la conciencia de l’espectador, el flux impredictible de la part sensorial i els espais de ficció. Un assaig expositiu que pren com punt de partida aspectes com el ritme i els sons, així com la confrontació entre l’arquitectura visual, l’auditiva i la física.

descarregar desplegable-poster

Aquesta entrada es va publicar en 2013-2014, Exposicions. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.